7. URGENT:
Fundatia SANSE EGALE cauta ajutoare PENTRU MOS CRACIUN!

CANDIDATII IDEALI:
Agentii economici cu suflet bun
Barba si costumul rosu sunt optionale

RESPONSABILITATI:
Ajuta-ne si tu sa umplem Sacul lui Mos Craciun.
Cum?
Agentii economici pot face sponsorizari deductibile din impozitul pe profit in limita a 0,3 % din cifra de afaceri ( sa nu depaseasca mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat)
Orice persoana fizica poate directiona catre Fundatia Sanse Egale 2% din impozitul pe venit platit statului. (formularul 230)

BENEFICIARI:
Copiii buni la invatatura din satele constantene, ai caror parinti sunt lipsiti de posibilitati materiale , copii care au auzit de "Mos Craciun", dar nu l-au vazut decat la "televizor".

Campania este destinata copiilor si familiilor nevoiase din mediul rural al judetului Constanta: 23 August, Amzacea, Cobadin, Comana, Corbu, Crucea, Fantanele, Gradina, Nicolae Balcescu, Pantelimon, Saraiu, Seimeni, Silistea, Targusor, Topraisar, Tortomanu, Vulturu.

DESCRIEREA COMPANIEI:
Si anul acesta, Mos Craciun colaboreaza cu Fundatia Sanse Egale.
Odata cu venirea Sarbatorilor de iarna ne gandim cu totii la miros de brad, la cadouri, la caldura familiei, la Mos Craciun. Pentru copiii din zonele defavorizate insa, Craciunul nu exista. Nu inseamna decat o alta zi in frig, cu pantofii rupti. Pentru ei copilaria este o lupta pentru supravietuire.
Fundatia Sanse Egale din Constanta se gandeste la acesti copii si demareaza o noua campanie intitulata sugestiv "Daruieste si tu Sanse Egale de Craciun". Proiectul isi propune ca si anul acesta copiii din mediul rural al judetului Constanta, din zone defavorizate, sa primeasca daruri de la Mos Craciun.

In 2010, in cadrul campaniei "Craciunita", 2600 de copii din mediul rural au primit cadouri, dar si un brad sub care Mosul sa-si descarce sacul.

Daruieste si tu Sanse Egale de Craciun...

Prin donatii in lei in contul Fundatiei Sanse Egale

RO68BRDE140SV60387751400 deschis la BRD - Agentia STEFAN LUCHIAN